indretningskonsulent-bolig-horsens

Få hjælp af en indretningskonsulent

Er det svært at komme i gang med de store beslutninger omkring indretning?

indretningskonsulent-3-bolig-horsens

Du er gået i stå, genbrug tingene og flyt rundt på dem – få hjælp af en indretningskonsulent

Harmonisk indretning

Komplet boligfornyelse

Der kan være mange grunde til at dit hjem skal fornyes lige fra dødsbo til familieforøgelse, fra skilsmisse til sammenbragte familier fra fraflytning til indflytning eller bare fordi du trænger til at der skal ske noget nyt.

indretning af
et enkelt rum

Om det er det pludseligt opståede behov for et hjemmekontor, en bedre udnyttelse af kvadratmeter eller du blot har et enkelt rum, der trænger til en makeover, så er ingen opgave for lille (eller stor) til min professionelle hjælp.

Hus, lejlighed & sommerhus

Boligen er mange ting. Jeg hjælper din med indretningen af din daglige bolig, men også sommerhuset, kolonihaven eller dit uderum. De mange forskellige boligtyper opfylder forskellige behov – og det skal indretningen tage højde for, så stemning og funktion forenes.

Farve- & materialevalg

Farver afskrækker mange. Med en indreningskonsulent i hånden kommer du stilsikkert i mål med alle valg omkring farver, stil, mønstre og materialer – altsammen med hjemmets beboere finder ro og inspiration i. Men også på en måde, så din bolig har sammenhæng.

Inspiration
& nye ideer

Nogle gange kan man blive låst fast i inspirationen og slet, slet ikke komme til det resultat, man drømmer om fra et voksende Pinterest board eller Instagram feed. Jeg hjælper med at implementere dine egne ideer, så du opnår den stemning, du drømmer om.

Undgå dyre,
ærglige fejlkøb

I stedet for at fare ud og købe ting og møbler, du aldrig bliver rigtig glad for, så kan jeg som indretningskonsulent hjælpe dig med at sammensætte de små ting, der skaber helheden. Lige fra de store investeringer i møbler og lys til små opstillinger, coffetablebooks og lækre billeder på væggen.

indretning-inspiration-nybyg-barstole

Sådan foregår det

indretningskonsulent-bolig-horsens

Opstartsmøde koster 600 kr. inkl. moms.
Jeg arbejder ikke med pakkeløsninger – derimod arbejder jeg ud fra dit budget.

Scroll til toppen