Boligstylist Louise Pedersen

Jeg skaber sjæl og god stemning i dine rum

Boligstyling er min passion.

En passion, der også er mit arbejdsliv og som jeg elsker hvert eneste minut af. At kunne se gejsten i øjnene, når alle mine gode ideer og forandringer får hjem at bo i, skaber en god stemning.  Som boligstylist er det et privilegium, at være med til at præge rummenes karakter og funktionalitet, om det så er, når:

  • når projektboligen skal fremvises 
    og ejere og lejere flytter i nye moderne hjem,
  • når erhvervslokalerne gør medarbejdernes trivsel bedre
    og byder nye kunder et selvsikkert velkommen indenfor

Det er alt sammen med til at gøre din og min hverdag smukkere.

indretningskonsulent-louise-Pedersen

Som boligstylist tilbyder jeg flere facetter af hele universet omkring bolig og indretning.

Mine spidskompetencer er at skabe ro, orden, hygge, struktur og mental luft.

95

skønne kunder

har jeg hjulpet,
og der kommer flere til

17.000

m2 indretning

Alle unikke.
Alle forskønnet.

2

ÅR som selvstændig

Jeg nyder hvert et minut
af min arbejdsdag.
boligstylist-horsens

Bagom living by lp

Min drøm, der blev til min virkelighed

Min baggrund for at skabe Living By Louise Pedersen er dels skabt gennem egne erfaringer, i egne boliger, og ikke mindst som boligstylist på indretningsprojekter for virksomheder og boligsalgsprojekter. Jeg tror på, at sund passion og ’indre ild’ kan føre os vidt – også uden for studierelaterede fagligheder.

Boligstylist med indsigt i hverdagens vilkår

Som boligstylist er det vigtig ikke kun at kunne udvælge smukke ting.

Indretningen skal kunne ses i sammenhæng med rummet og boligens beboere, deres hverdag, behov, smag og ikke mindst rummets uopdagede muligheder. Min baggrund som pædagog – især for børn med særlige behov – gør at jeg kender familiers udfordringer i dagligdagen. De smukke hjem handler ikke blot om at skabe billedskønne fotograferingsvenlige katalogsider. Al indretning skal imødekomme dit og familiens behov nu og i fremtiden.

Inden jeg gjorde boligstyling til mit hovederhverv, beskæftigede jeg mig i 10 år som pædagog med børn og unge med særlige udfordringer. Senere hen sad jeg med administrativt arbejde i en større privat virksomhed. Derfor anerkender jeg også vigtigheden af at skabe inspirerende rum med plads til arbejdsglæde, høj funktionalitet, ro og imødekommenhed over for gæster i huset.

Ingen stærk kvinde uden et endnu stærkere bagland. Jeg er gift med Martin, som ligeledes er selvstændig erhvervsdrivende – inden for ejendomsservicebranchen. Vi er lykkelige forældre til Lykke på 11 og Kristian på 9.

Scroll til toppen