Louise Pedersen

Jeg sørger for, at du kan få en hverdag til at fungere.

Jeg ønsker altid tilfredse kunder

125

skønne kunder

har jeg hjulpet,
og der kommer flere til

400

m2 lager

Fyldt op med møbler og interiør.
Det står lunt og godt.

3

ÅR som selvstændig

Jeg nyder hvert et minut
af min arbejdsdag.
boligstylist-horsens

Bagom living by lp

Min drøm, der blev til min virkelighed

Min baggrund for at skabe Living By Louise Pedersen er dels skabt gennem egne erfaringer, i egne boliger, og ikke mindst som boligstylist på indretningsprojekter for virksomheder og boligsalgsprojekter. Jeg tror på, at sund passion og ’indre ild’ kan føre os vidt – også uden for studierelaterede fagligheder.

Indretningen skal kunne ses i sammenhæng med rummet og boligens beboere, deres hverdag, behov, smag og ikke mindst rummets uopdagede muligheder. Min baggrund som pædagog – især for børn med særlige behov – gør at jeg kender familiers udfordringer i dagligdagen. De smukke hjem handler ikke blot om at skabe billedskønne fotograferingsvenlige katalogsider. Al indretning skal imødekomme dit og familiens behov nu og i fremtiden.

Inden jeg blev selvstændig, beskæftigede jeg mig i 10 år som pædagog med børn og unge med særlige udfordringer. Senere hen sad jeg med administrativt arbejde i en større privat virksomhed. 

Ingen stærk kvinde uden et endnu stærkere bagland. Jeg er gift med Martin, som ligeledes er selvstændig erhvervsdrivende – inden for ejendomsservicebranchen. Vi har sammen Lykke på 11 år og Kristian på 9 år.